15 каністр та 250-літрову бочку зі спиртовмісною речовиною без жодних документів виявили працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю Вінниччини в багажному відсіку автомобіля «Volkswagen LT28».

За словами заступника начальника УДСБЕЗ України у Вінницькій області Олександра Мороза, іномарку, яка перевозила вантаж з алкоголем, оперативники затримали в ході проведення оперативно-профілактичних заходів.

40-річний власник алкогольної рідини, який був за кермом автомобіля, пояснив, що придбав спиртовмісну речовину через мережу Інтернет для власних потреб.

Майже півтонни спирту виявили правоохоронці у багажнику Volkswagen

Вилучена рідина з характерним запахом спирту направлена на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Вінницькій області.

Майже півтонни спирту виявили правоохоронці у багажнику Volkswagen

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\'ятисот до тисячі п\'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Майже півтонни спирту виявили правоохоронці у багажнику Volkswagen

Наразі міліціонери проводять комплекс заходів для встановлення каналів надходження, збуту та осіб, причетних до незаконного обігу спирту.



Переглядів: 3252
Поширень: 0