Повідомлення про трагедію надійшло до чергової частини лінійного відділення на станції Вінниця. Чергова по станції Тюшки повідомила правоохоронцям, що на перегоні Тюшки-Гнівань машиніст вантажного потягу виявив між рейками тіло смертельно травмованого чоловіка.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцям встановити особу загиблого не вдалося. Чоловік на вигляд 30-35 років, середньої тілобудови, зріст приблизно 160-165 см., обличчя кругле, волосся темне середньої довжини, лоб високий, ніс прямий, вуха середньої величини, зуби жовтого кольору, на нижній щелепі з лівої сторони коронка з металу жовтого кольору. Був одягнений у шапку в’язану сірого кольору, куртку матерчату чорного кольору з блискавкою на лівому рукаві та на лівій нагрудній кишені напис білого кольору «СНЕRVO», кофту в’язану коричневого кольору на ворітнику та на нижній ліві боковій частині кофти з металевим замком жовтого кольору, футболку сірого кольору з ворітником та ґудзиками коричневого кольору, штани джинсові темно синього кольору з кишенею на замку на лівій штанині, ремінь шкіряний темного кольору прошитий червоними нитками з металевою пряжкою з відтиском напису «LEVIS», носки в’язані темного кольору з написом зеленого кольору «HINE», черевики 39-го розміру коричневого кольору з коричневими матерчатими вставками коричневого кольору.

«Дана подія внесена до єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, - коментує начальник лінійного відділення Володимир Козаков. – Тіло травмованого чоловіка знайшли на коліях між населеними пунктами Яришівка та Селище, Тиврівського району. Труп направлено на судово-медичну експертизу. Наразі правоохоронці проводять заходи щодо встановлення особи загиблого та обставин його травмування».

З метою встановлення особи смертельно травмованого чоловіка, працівники транспортної міліції звертаються до громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію щодо загиблого у лінійне відділення на станції Вінниця, розташоване за адресою: м. Вінниця, площа Героїв Сталінграду, 1-а, або за телефоном (067)-433-55-64, (0432)63-23-73 (цілодобово). Чергова частина лінійного відділення знаходиться в приміщенні Вінницького залізничного вокзалу.



Переглядів: 6837
Поширень: 0