Для відкриття нового дитячого садка, де матимуть змогу навчатися 80 найменших мешканців селища, нині проводиться реконструкція однієї з будівель місцевої школи. Будівельно-ремонтні роботи тривають тут активно: вже здійснено добудову приміщення, утеплено стелю, встановлено перестінки та пластикові вікна. Тож керівництво району має сподівання, що вже до 1 вересня садочок прийме на навчання місцевих дошкільнят.

«Проведена дуже велика робота, і мені надзвичайно імпонує, що територіальна громада об’єдналася і реалізовує цей проект», - підкреслив голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій ознайомлюючись з ходом робіт на будівництві.

У смт.Піщанка будують дитячий садочок для 80 діток

У смт.Піщанка будують дитячий садочок для 80 діток

Школа, яка знаходиться поруч, була учасником проекту Українського Фонду соціальних інвестицій і продемонструвала: якщо залучати кошти через механізм співфінансування – є відповідний ефект.

У смт.Піщанка будують дитячий садочок для 80 діток

У смт.Піщанка будують дитячий садочок для 80 діток

«Ми будемо звертатися до депутатського корпусу обласної Ради і однозначно підставимо плече у питанні завершення будівельних робіт на цьому об’єкті. У минулому році ми надали підтримку в межах 500 тисяч гривень з обласного бюджету, і зараз зробимо все можливе для того, щоб цей заклад був введений в експлуатацію у визначений термін. І щоб з початком навчального року дітки вже могли відвідувати цей дитячий садок», - зазначив керівник області.



Переглядів: 5857
Поширень: 0