7 квітня о 16:03 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №19 м.Калинівка надійшло повідомлення про загорання сухої трави за межами села Сальник на площі 300 квадратних метрів.

На місце надзвичайної події одразу прибули рятувальники, які о 17:27 ліквідували загорання. Під час гасіння пожежі працівники оперативно-рятувальної служби «101» знайшли 62-річного місцевого жителя у непритомному стані. Медики, які прибули за викликом, діагностували у чоловіка 100% опіків шкіри. На жаль, постраждалий помер у кареті швидкої допомоги під час прямування до районної лікарні.

Попередня причина загорання - необережне поводження з вогнем.

Обставини події з\'ясовуються.

Шановні громадяни!

Перебуваючи на відпочинку за містом, пораючись на городах, присадибних ділянках, прибираючи на прилеглих територіях установ, підприємств та організацій, завжди дотримуйтесь правил пожежної безпеки! Не кидайте непогашені сірники або цигарки. Перш ніж розпалити багаття, розчистіть місце під нього від сухої трави у радіусі одного метра. Не залишайте непогашеного вогнища - залийте його водою. Не відходьте від нього доти, доки йде дим або пара. Якщо ви помітили пожежу, що починається, спробуйте загасити її підручними засобами. Іноді досить просто затоптати полум’я. Якщо пожежа набрала сили і ви не можете ліквідувати її самотужки, терміново зателефонуйте в оперативно-рятувальну службу за номером “101”.



Переглядів: 2818
Поширень: 0