У Пасхальну ніч правоохоронці з охопленого полум’ям будинку врятували 79-річну пенсіонерку та її 59-річного сина. Пожежа сталася 11 квітня близько одинадцятої години вечора у одному з будинків в с. Уладівка Літинського району.

Володимир Барабаш та Віталій Богомаз в Пасхальну ніч мали нести службу з охорони громадського порядку біля місцевої церкви. Коли вони під’їжджали до села, побачили що горить один з будинків. Хтось з місцевих жителів крикнув, що в хаті є люди, і міліціонери відразу кинулися на допомогу.

На Вінниччині двоє міліціонерів врятували із палаючого будинку пенсіонерку та її сина

- Мій напарник Володимир Барабаш вліз до палаючого будинку через вибите вікно. Виніс літню жінку, а потім вивів чоловіка. Хтось з людей крикнув, що у хаті може бути ще родичка потерпілих. Потім ми обоє через вікно залізли всередину будинку. Все було у диму. Нічого не видно. Я у одній кімнаті, а напарник у іншій шукали людину. Коли вже не можливо було дихати покинули будинок. Як з’ясувалося - там більше нікого не було, - розповідає оперуповноважений Віталій Богомаз.

На Вінниччині двоє міліціонерів врятували із палаючого будинку пенсіонерку та її сина

Володимир Барабаш згадує, що знайшов стареньку на підлозі. Її син знаходився у іншій кімнаті. У своєму вчинку міліціонер нічого надзвичайного не бачить. Каже, що так вчинив би кожний. Головне, що люди живі і здорові.

Будинок зайнявся за лічені хвилини, коли господарі спали. До сьомої ранку його гасили чотири пожежні машини. За попередньою інформацією, у будинку замкнула електропроводка, але остаточно причина буде встановлена після проведення експертизи. Зараз потерпілі живуть у своїх рідних. Сільська рада вже виділила житло погорільцям.

На Вінниччині двоє міліціонерів врятували із палаючого будинку пенсіонерку та її сина

- Хочу сказати велике спасибі міліціонерам, які мене врятували. Бажаю їм здоров’я та злагоди у сім’ї, щоб їхні діти та онуки жили у мирі і ніколи горя не бачили, - дякує своїм рятівникам постраждала Софія Посна.



Переглядів: 3544
Поширень: 0