Ще один аналогічний заклад цього дня розпочав свою роботу у смт. Крижопіль.
У Літині, споруда, в якій до цього працював особовий склад частин, була побудована 40 років тому і на даний час не відповідала своєму призначенню. Крім цього, у зв’язку з покладенням на підрозділ функцій проведення аварійно-рятувальних робіт, постала потреба в додаткових приміщеннях необхідних для утримання техніки, пожежно-технічного обладнання та екіпіровки.

Міністр України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи В.Шандра, заступник голови облдержадміністрації В.Жердецький та начальник ГУ МНС України у Вінницькій області, генерал-майор служби цивільного захисту І.Рихліцький перерізали урочисту стрічку, після чого оглянули нове приміщення пожежного депо, яке побудоване на базі двоповерхової будівлі колишнього АТП, де щойно завершився капітальний ремонт, і ознайомилися з умовами роботи службового персоналу. З нагоди урочистого відкриття нового приміщення Міністр подарував депо два нових пожежних автомобілі.

«Нове приміщення дасть можливість більш якісно та своєчасно виконувати свої службові обов’язки працівникам частини, адже зараз в їх користуванні повністю ооблаштоване депо на 3 виїзди, з приміщеннями для утримання техніки, відповідної екіпіровки та рятувального озброєння. А відтепер ще й два нові пожежні автомобілі» - підкреслив заступник голови облдержадміністрації В.Жердецький.

У Крижополі особовий склад та техніка пожежної частини № 20 розміщувалися в будівлі, яка побудована ще у 1965 році. Тому Головним управлінням МНС України у Вінницькій області за погодженням та сприяння МНС було прийнято рішення завершити будівництво нового пожежного депо на 3 виїзди по вулиці Радянській, 3 районного центру. Величезна праця рятувальників принесла свої результати. 14 вересня пройшла урочиста церемонія відкриття нового пожежного депо.


Переглядів: 6773
Поширень: 0