Вінницькі борці з економічною злочинністю викрили підпільний цех з виробництва горілки у Ладижині. 42-річний місцевий мешканець облаштував виробництво алкогольної продукції у власному домогосподарстві.

Як розповів начальник Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю Вінниччини Станіслав Маклаков, під час обшуку у його помешканні міліціонери вилучили біля 400 літрів спиртовмісної рідини. Чоловік виготовляв фальсифікат горілчаних виробів торгівельної марки «Графська».

У Ладижині виявили підпільний горілчаний цех

Було вилучено поліетиленові ємності, поліетиленові пакети з кранами об’ємом по 10 літрів, насосне та фільтруюче обладнання, металеві корки, верстат для закорковування, ампули з «Глюкозою» та незареєстровану вогнепальну зброю і набої різного калібру.

У Ладижині виявили підпільний горілчаний цех

У Ладижині виявили підпільний горілчаний цех

Міліціонери встановили, що фальсифіковану продукцію чоловік збував через мережу магазинів на території області.

У Ладижині виявили підпільний горілчаний цех

Вилучені зразки продукції направлені на експертизу.

За даним фактом відкриті два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 7 років.



Переглядів: 3242
Поширень: 0