127 поліетиленових каністр зі спиртовмісною прозорою речовиною без жодних документів виявили борці з економічною злочинністю спільно з прикордонниками в багажному відділенні мікроавтобуса «Renault Master» в Могилів-Подільському районі.

10 травня в ході проведення оперативно-профілактичних заходів щодо виявлення правопорушень у сфері обігу групи підакцизних товарів, працівники державної служби боротьби з економічною злочинністю в селі Брониця зупинили автомобіль «Renault Master».

В Могилів-Подільському районі правоохоронці вилучили майже 4 тони спирту

Як розповів начальник УДСБЕЗ УМВС України у Вінницькій області Станіслав Маклаков, при огляді каністр з’ясувалось, що всі вони наповнені прозорою рідиною з характерним запахом спирту. Було вилучено 127 поліетиленових каністр ємкістю 30 літра кожна на загальну суму близько 300 тисяч гривень. Вилучена рідина направлена на експертизу.

В Могилів-Подільському районі правоохоронці вилучили майже 4 тони спирту

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\'ятисот до тисячі п\'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.



Переглядів: 2581
Поширень: 0