Минулої доби на території області стались три автопригоди, у яких четверо людей опинились на лікарняних ліжках. Одна з потерпілих – пішохід.

У Бершадському та Погребищенському районах внаслідок зіткнення автівок постраждали двоє водіїв та пасажирка.

Між селами Глинське-Баланівка Бершадського району 25-річний водій автомобіля «Шкода Октавія» під час обгону виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з «ВАЗом 2107». Внаслідок аварії постраждала 49-річна пасажирка «сімки». Жінка доставлена до травматологічного відділення районної лікарні.

Поблизу села Білашки Погребищенського району зіткнулися «Daewoo Lanos» та «ВАЗ 21099». Обидва водії зазнали травмувань та були госпіталізовані у лікарню.

У Липовецькому районі під колесами «Mercedes Vito» опиналась 72-річна пенсіонерка. Постраждала з переломом ключиці доставлена у лікарню.

Слідчими відділами міліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2803
Поширень: 0