Співробітники управління державної служби боротьби з економічними злочинами у службовому кабінеті затримали керівника механізованої колони одного з районів Вінниччини. Чоловік вимагав від підприємця хабар за не підвищення орендної плати.

Як розповів начальник управління державної служби боротьби з економічними злочинами у Вінницькій області Станіслав Маклаков, оперативники затримали посадовця у його кабінеті. Керівник механізованої колони одного з районів Вінницької області отримав від місцевого підприємця неправомірну вигоду у сумі 7200 гривень за не підвищення орендної плати за користування приміщеннями підприємства.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.



Переглядів: 2357
Поширень: 0