Оперативники міської міліції затримали чотирьох неповнолітніх хлопців за підозрою у крадіжці. Підлітки викрали у вінничанина 90 мішків цементу з металевого контейнера.

26 травня до міського відділу міліції з заявою про крадіжку звернувся 21-річний вінничанин. З його металевого контейнеру невідомі зірвали навісний замок та викрали 90 мішків цементу вагою по 25 кг. кожний.

Правоохоронці встановили та затримали зловмисників. Ними виявились четверо неповнолітніх місцевих хлопців віком від 16 до 18 років. Троє з них раніше притягувались до кримінальної відповідальності та перебувають на обліку в секторі кримінальної міліції у справах дітей.

Як розповів начальник міського відділу міліції Юрій Куций, мішки з цементом неповнолітні перевозили на скутері з 12 години ночі до 5 ранку. Вкрадене вони сховали в гаражі одного з зловмисників та в подальшому хотіли реалізувати.

Слідчим відділом міліції зареєстроване кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Хлопцям загрожує до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 2803
Поширень: 0