Бершадські міліціонери встановили особу зловмисника, який у водія-експедитора з машини викрав 50000 гривень. Гроші потерпілий отримав за привезений у магазин товар.

26 травня до Бершадського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку грошей від власника одного з сільських магазинів. Він повідомив, що у водія, який доставив йому товар, з автівки викрали пакет з грошима. 50 тисяч гривень підприємець заплатив за отриманий товар.

Як розповів начальник Бершадського райвідділу міліції Олег Революк, особу зловмисника працівники слідчо-оперативної групи встановили, одразу як прибули на виклик. Ним виявився 17-річний товариш водія, який поїхав з ним у робочу поїздку.

Коли 19-річний водій вийшов з машини попрощатися з замовником, товариш забрав пакунок з грішми. Частину грошей підліток сховав за магазином серед бетонних плит, а частину поклав у кишеню.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до трьох років.



Переглядів: 2603
Поширень: 0