Перебуваючи 29 травня з робочою поїздкою у Ямпільському районі, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій відвідав село Дорошівку, де оглянув незавершене будівництво місцевого дошкільного навчального закладу.

Роботи зі зведення двоповерхового дитсадка, розрахованого на 30 дітей, розпочали ще у 1995 році. З 2012-го за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у будівництво об’єкту було вкладено 1,7 млн. гривень.

Восени ж 2013 року, за відсутності фінансування, роботи були призупинені, і нині заклад, ступінь готовності якого становить 61 %, потребує завершення усього комплексу будівельних заходів.

У Ямпільському районі скоро з\'явиться дитячий садочок на 30 діток

Як повідомив сільський голова Леонід Пташнік, діючий дитячий садок перебуває сьогодні в аварійному стані, тому виховний процес тимчасово перенесено у приміщення сільської ради. Відтак введення в експлуатацію нового ДНЗ залишається для громади села досить актуальним.

У Ямпільському районі скоро з\'явиться дитячий садочок на 30 діток

Для повного завершення усього комплексу робіт необхідно ще близько 2 млн. гривень. Тож проект попередньо включено до програми фінансування за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2015 році. У разі прийняття позитивного рішення, Бушанська сільська рада, до якої входить і громада Дорошівки, готова співфінансувати відповідні ремонтні заходи.

У Ямпільському районі скоро з\'явиться дитячий садочок на 30 діток

Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій оглянув недобудоване приміщення навчального закладу та ознайомився з комплексом необхідних для його завершення робіт. Відтак висловив сподівання, що зазначений проект пройде відповідне погодження та вже найближчим часом буде реалізований.



Переглядів: 3169
Поширень: 0