Надвечір 1-го червня митники спільно із прикордонниками проводили контроль рейсового автобуса сполученням «Кишинів-Москва» у пункті пропуску «Могилів-Подільський – Отач». Транспорт заїжджав на територію України. Перевіряючи багажне відділення команда кінологів звернула увагу на одну із сумок, на яку зреагував службовий пес.

Провівши поглиблений огляд багажу однієї із пасажирок, виявили поліетиленові згортки з подрібненою речовиною буро-червоного кольору загальною вагою – 10,25 г; два паперові згортки з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору подібною до «марихуани» - вагою 3,81 г та 2,99 г; паперовий згорток вагою 4,17 г та поліетиленовий зіп-пакет вагою 7,94 г з подрібненою речовиною рослинного походження – суміш речовини зеленого забарвлення з пелюстками рожевого кольору. Загальна вага наркотичних засобів склала приблизно 30 грамів.

За цим фактом митники направили до СБУ у Вінницькій області повідомлення про виявлені ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 305 КК України.



Переглядів: 2474
Поширень: 0