Працівники погребищенської міліції спільно з інспекторами ДАІ затримали крадія «ВАЗу». Зловмисник викрав автівку з подвір’я знайомого та продав у її у Липовецькому районі.

4 травня до Погребищенського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 30 – річного місцевого жителя про крадіжку його автомобіля «ВАЗ 2107». Заявник повідомив, що автівку викрали вночі з подвір’я домогосподарства.

Як розповів начальник Погребищенського райвідділу міліції Станіслав Бондаренко, працівники державтоінспекції під час несення служби у Липовецькому районі зупинили даний автомобіль. За його кермом знаходився житель смт. Турбова. Чоловік пояснив, що кілька годин тому придбав машину у знайомого з Погребища. Затримали продавця «сімки» оперативники у Вінниці. Ним виявився 20-річний чоловік, якого погребищенські міліціонери підозрюють у скоєнні двох шахрайств та крадіжки на території району. Гроші, отримані за авітвку, правопорушник встиг витратити.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 3098
Поширень: 0