5 червня в ході чергового етапу командно-штабного навчання з територіальної оборони розпочато практичний призов військовозобов’язаних на навчальні збори для комплектування загонів оборони та рот охорони військових комісаріатів Вінницької області.

Навчання розпочалися з оповіщення та практичного прийому військовозобов’язаних, які призначені на укомплектування даних підрозділів територіальної оборони, на пунктах прийому особового складу. Прийом особового складу проходить організовано та згідно встановлених термінів.

Знову в строю

Знову в строюЗнову в строю

Враховуючи те, що основна частина призваних на збори досить тривалий час не тримала в руках зброю, фахівцями військових комісаріатів області проводяться практичні заняття та лекції не лише з вогневої підготовки, а і з інших військових дисциплін, метою яких є відновлення військової майстерності та злагодженості.

Знову в строю

Навчання досить напружені та насичені, однак керівництвом навчань та місцевою владою вже на другий день для призваних на збори місцевою владою організовано концерт, який відвідав голова районної державної адміністрації. По закінченню концерту земляки мали змогу задати питання своєму районному керівнику та адміністрації навчальних зборів.

Знову в строю

Учасники зборів та населення регіону з порозумінням відноситься до проведення даних заходів та показує високу організованість та патріотизм, якими завжди відмічалися вінничани.



Переглядів: 3399
Поширень: 0