11 червня працівники міліції затримали 44-річного жителя одного з сіл району. За 270 гривень чоловік продав мінометну міну калібру 82 мм часів Великої Вітчизняної війни.

Як розповів начальник Оратівського РВ Руслан Благун, до міліції надійшла оперативна інформація про те, що житель одного з сіл шукає покупця для боєприпасу. Купити мінометну міну калібру 82 мм чоловік пропонував односельцям за 270 гривень.

43-річного правопорушника місцеві правоохоронці затримали під час продажу міни. За словами затриманого, боєприпас він знайшов біля річки кілька місяців тому та забрав додому, щоб в подальшому продати. Де насправді чоловік взяв небезпечний предмет, з’ясує слідство.

Під час санкціонованого обшуку у будинку правопорушника міліціонери виявили 4 набої.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.



Переглядів: 2824
Поширень: 0