9 липня близько 00.30 год. на автодорозі Вінниця-Турбів-Велика Михайлівка, між населеними пунктами Гайсин та Ладижин зіткнулись автомобіль «ВАЗ 21093» та вантажівка «Фредлайнер». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло четверо людей. Слідчо-оперативною групою міліції попередньо було встановлено, що 37- річний водій, рухаючись на автомобілі «ВАЗ - 21093» з боку м. Ладижин в напрямку м. Гайсин поблизу с. Куна під час здійснення обгону автомобіля «Нива» зіткнувся з з вантажівкою, яка рухалася назустріч.

За словами заступника начальника УДАІ Вінниччини Анатолія Присяжнюка, в результаті аварії водій «ВАЗу» та 3 неповнолітніх дівчини, які перебували в салоні автівки, жителі с. Косаново Гайсинського району, загинули. Серед загиблих - дві сестри 14 та 16 років та їх 17-річна односельчанка. За кермом вантажівки перебував 39-річний житель Одеської області, який за результатами експертизи перебував у тверезому стані.

Жахливе ДТП на Вінниччині: під час обгону "ВАЗ" зіткнувся із вантажівкою. Загинуло четверо людей

Слідчим управлінням за фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від п\'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Наразі слідством призначено ряд експертиз, встановлюються причини аварії.



Переглядів: 6592
Поширень: 0