7 липня о 09:27 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №10 м.Гайсин надійшло повідомлення про те, що на місцевому ставку під час риболовлі загинув 51-річний житель села Куна. За словами очевидців, чоловік поплив за вудкою, яку потягнув короп та не повернувся.

Наступне повідомлення гайсинським рятувальникам надійшло о 15:50, в якому йшлося, що під час купання в річці Південний Буг втопився 47-річний житель села Щурівці.

Цього ж дня трагічні випадки зафіксовано ще у Тульчинському та Калинівському районах, де вода забрала життя 13-річного хлопчика та чоловіка, особу якого встановлюють правоохоронці.

Тіла загиблих допомагали розшукувати працівники оперативно-рятувальної служби «101».

А у Вінницькому районі жителями села Медвеже Вушко був врятований 25-річний чоловік, який під час купання у ставку почав тонути. Постраждалого витягли на берег та передали працівникам карети швидкої допомоги. Наразі він перебуває у важкому стані у реанімаційному відділенні Вінницької районної лікарні.

Загалом з початку року на водоймищах Вінниччини виникло 35 надзвичайних подій, під час яких загинула 31 людина, у тому числі 3 дітей. Вдалося врятувати 8 чоловік.

Рятувальники Вінниччини вкотре звертаються до громадян дотримуватись правил безпеки на воді, бути обачними під час перебування на водоймах.



Переглядів: 3012
Поширень: 0