Працівники тростянецької міліції знайшли та повернули додому 16-річну Богдану Золотар. За останні півтора року дівчина четвертий раз втекла з дому. Місячна подорож неповнолітньої скінчилась у Бершадському районі, куди вона приїхала до подруги.

9 червня з заявою про зникнення дочки до Тростянецького райвідділу міліції звернувся її батько. Він розповів, що 8 червня близько десятої години вечора його неповнолітня дочка пішла з дому та не повернулась.

Раніше дівчина неодноразово тікала з дому, пояснюючи свій вчинок жорстким ставленням батька, який виховує її сам. Працівники міліції та соціальної служби постійно проводили роз’яснювальну роботу, як з неповнолітньою, так і з її батьком. Але через певний час дівчина все ж таки тікала з дому.

Неповнолітню втікачку, яку більше місяця шукали правоохоронці, повернули додому

Як розповів начальник тростянецької міліції Ігор Соломон, цього разу її знайшли оперативники у селі Шляхова Бершадського району. Туди дівчина приїхала до своєї подруги і останній тиждень в неї жила. Протягом місяця неповнолітня втікачка побувала у Києві, Умані та Білій Церкві. Подорожувала за гроші, які прихопила, тікаючи з дому.

10 липня міліціонери повернули втікачку батькові. Вона пояснила свій вчинок гіперопікою батька та бажанням жити самостійним життям.



Переглядів: 3994
Поширень: 0