Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації ініціювало реалізацію програми «Спільна справа», метою якої є реалізація права кожної дитини на повноцінний відпочинок, оздоровлення, забезпечення змістовного дозвілля, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно до творчих потреб, а також на підтримку сімей внутрішньо переміщених осіб та учасників антитерористичної операції. Дана програма реалізовуватиметься спільно з громадською організацією під однойменною назвою «Спільна справа», членами якої є вимушені переселенці з Донецької та Луганської областей.

Першим кроком реалізації заходів програми стало організація з 14 по 31 липня 2015 року заходів змістовного відпочинку та оздоровлення для 22 дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО на базі дитячого оздоровчого комплексу ім.Загурного (с.Клекотина Шаргородського району).

Ще 22 дітей-переселенців відправили на оздоровлення в літньому таборі на Вінниччині

На реалізацію заходів, передбачених програмою, з обласного бюджету виділено 48,0 тис. грн. за рахунок коштів, передбачених управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА на реалізацію соціальних програм (заходів).



Переглядів: 3530
Поширень: 0