15 липня відбулось чергове засідання комісії з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам. Під час засідання розглянуто питання надання земельних ділянок 63 учасникам антитерористичної операції для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

За результатами роботи комісії погоджено 11 проектів розпоряджень облдержадміністрації з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам. 5 проектів розпоряджень голови облдержадміністрації вирішено розглянути на наступних засіданнях комісії після додаткового вивчення.

Погоджено надання земельних ділянок усім 63 учасникам антитерористичної операції для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

Комісією розглянуто всі винесені на обговорення питання щодо регулювання земельних ресурсів та реформування земельних відносин. Окремі питання вирішено розглянути після додаткового вивчення.



Переглядів: 3005
Поширень: 0