За фактом інциденту, який стався 23 липня у Шаргородському районі на території підприємства «Мурафський кар’єр», слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної зброї чи іншого предмета, пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Вчора працівниками міліції був зупинений автомобіль «Шкода», у якому знаходилися троє осіб, причетних до скоєння хуліганських дій на території «Мурафського кар’єру». Двох чоловіків міліціонери затримали, водієві вдалося втекти.

Як розповів 1-ий заступник начальника УМВС України у Вінницькій області Сергій Кримчук, затриманими виявилися 27 та 28-річні жителі Дніпропетровської області. Свій візит на підприємство вони пояснили бажанням влаштуватися на роботу. Що стосується самого конфлікту – від пояснень відмовились. Зараз чоловіки затримані в порядку ст. 208 КПКУ (підозра у скоєнні правопорушення).

У салоні іномарки міліціонери вилучили автомат «Форт» та дозвіл на нього, виданий у Дніпропетровську, два магазини до цієї зброї, споряджені по 10 набоїв кожний, холодну зброю та поліетиленовий пакет з порошком білого кольору.

Попередньо встановлено, що правопорушників було близько 10 чоловік, заїхали вони на територію підприємства трьома автівками без номерних знаків, здійснили кілька пострілів з невстановленої зброї у бік недіючої адмінбудівлі та поїхали.

У конфлікті є зацікавленість обох сторін.

Зараз особи усіх учасників інциденту встановлені. Слідчими органами проводяться усі необхідні заходи, аби встановити об’єктивну істину по справі.



Переглядів: 4207
Поширень: 0