В день відзначення хрещення Київської Русі та пам’яті Великого князя Київського Володимира, в селі Росоша Теплицького району відбулося відкриття меморіальних дошок бійцям, які минулого року віддали життя захищаючи цілісність України.

Цей день було обрано недаремно, адже загинули два Володимири – Муха і Черкасов. Їх серце перестало битися практично в один час, у липні2014 року, з різницею у три дні. Обидва навчалися у Росошанській загальноосвітній школі, тому саме на її фасаді й розміщені меморіальні дошки.

На Вінниччині відкрили меморіальні дошки в пам'ять про бійців АТО Володимира Мухи та Володимира Черкасова

Участь у відкритті взяли мами полеглих юнаків, представники районної виконавчої влади: голова райдержадміністрації Василь Романюк із заступниками, та органів місцевого самоврядування: заступник голови районної ради Руслан Трамбовецький, голова Росошанської територіальної громада Діна Гаврилюк, молодь, мешканці навколишніх сіл, представники районних громадських організацій, духовенства, ЗМІ.

На Вінниччині відкрили меморіальні дошки в пам'ять про бійців АТО Володимира Мухи та Володимира Черкасова

Болем і тугою за втраченими молодими життями були пронизані виступи усіх, хто брав слово. У виконанні теплицького хору «Відродження» звучали духовні пісні, з дитячих вуст звучали вірші, згадували хлопців, бажали усім, хто нині воює за Україну, не повторити їхнього шляху, усім миром молилися за душі померлих.



Переглядів: 5330
Поширень: 0