30.07.2015 близько 17 год. 00 хв. на автомобільній дорозі Т-02-02 Могилів-Подільський-Ямпіль-Бершадь-Умань (км 40 + 650) зіткнулись дві вантажівки, внаслідок чого 600 кг. мінеральних добрив висипалось на дорогу.

Водій автомобіля «КАМАЗ» з причепом рухаючись на заокругленій ділянці дороги, не вибравши безпечної швидкості руху здійснив різке гальмування, що призвело до заносу причепа на смугу зустрічного руху в результаті чого відбулося зіткнення з автомобілем «Івеко», який перевозив небезпечний вантаж, а саме мінеральне добриво на основі нітрату амонію (ООН 2067). Мінеральні добрива перевозились у мішках, загальною вагою 22 т.

На Вінниччині зіткнулись дві вантажівки, через що на дорозі опинилось 600 кг міндобрив

Внаслідок автопригоди близько 600 кг мінерального добрива висипались на проїзну частину дороги, ніхто з учасників дорожнього руху не постраждав.

На Вінниччині зіштовхнулись дві вантажівки, через що на дорозі опинилось 600 кг міндобрив

Під час перевірки, працівниками Державтоінспекції було встановили, що перевезення небезпечного вантажу здійснювалось без відповідних перевізних документів і відповідного маркування транспортного засобу та додаткового обладнання, що є грубим порушення спеціальних Правил, які регламентують порядок перевезення небезпечних вантажів.

На Вінниччині зіштовхнулись дві вантажівки, через що на дорозі опинилось 600 кг міндобрив

На водія вантажівки, який перевозив добриво та вантажовідправника небезпечного вантажу, складено адміністративні протоколи за порушення Правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів.



Переглядів: 2892
Поширень: 0