7 років ув’язнення загрожує 29-річному жителю смт. Вапнярка. Понад три з половиною сотні бойових набоїв та наркотики зберігав підозрюваний за місцем проживання.

Як розповів т.в.о. начальника томашпільської міліції Олексій Берещук, до міліції надійшла оперативна інформація про те, що житель смт. Вапнярка у себе вдома зберігає боєприпаси. Під час санкціонованого обшуку матір підозрюваного намагалась сховати пакет з набоями у сусідки. Зрозумівши, що знаходиться у пакеті, сусідка добровільно віддала його міліціонерам.

Крім 365 набоїв калібру 7,62 мм, у підозрюваного міліціонери вилучили квітковий горщик з коноплею та пристрій для її куріння.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що громадяни, які добровільно звернуться до міліції та здадуть свою незареєстровану зброю та бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, звільняються від адміністративної та кримінальної відповідальності. Якщо вам відомо про осіб, які незаконно зберігають ці предмети, прохання повідомляти за телефонами 59-33-29, 59-33-22 або 102



Переглядів: 2920
Поширень: 0