У с.Цекинівка Ямпільського району відбулось урочисте відкриття оновленої після капітального ремонту загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Цей об'єкт - плід активної співпраці району з Українським Фондом соціальних інвестицій в рамках реалізації проекту "Сприяння розвитку соціальної інфраструктури", грантові кошти на реалізацію якого надає німецький уряд через Банк розвитку KfW (80 відсотків вартості мікропроректів), які направляються на реконструкцію об'єктів соціальної інфраструктури в сільській місцевості України. 20 відсотків складають кошти громади, де реалізується мікропрооект.

Загальний бюджет цього проекту склав 1485, 0 тис. грн, дольова участь громади - 297 тисяч грн, УФСІ - 1188, 0 тис. грн.

З вітальним словом виступив консультант- експерт УФСІ з питань розвитку потенціалу Андрій Хемме, який подякував консультантам УФСІ, обласній, районній та місцевій владі, активістам громади підрядникам, які доклали зусиль, аби школа набула європейського вигляду і вручив в подарунок школі шкіряні м'ячі. Він наголосив, що уряд Німеччини готовий до подальшої плідної співпраці з українськими громадами заради їх процвітання.

У Ямпільському районі за рахунок грантових коштів Уряду Німеччини капітально відремонтовано школу

В знак шани і поваги до німецького народу прозвучав гімн Німеччини.

Директор Львівського регіонального представництва Українського фонду соціальних інвестицій Сергій Шигірт також був щедрим на теплі щирі слова. Він нагородив Грамотами УФСІ голову агенції по впровадженню мікропроекту Ірину Рачковську та директора школи Тетяну Шарко.

У Ямпільському районі за рахунок грантових коштів Уряду Німеччини капітально відремонтовано школу

З найтеплішими словами вітань та вдячності виступили заступник начальника департаменту освіти і науки ОДА Андрій Лисак, головний підрядник будівництва директор ТОВ "Жмеринський райкомунсервіс" Олександр Шаравський, перший заступник голови Ямпільської РДА Людмила Майорова, заступник голови Ямпільської районної державної адміністрації - Михайло Труба.

Хвилюючим був урочистий момент перерізання стрічки, що було доручено шанованим гостям та наймолодшій учениці. Після цього учасники заходу зайшли в приміщення школи, де консультант з соціальних питань Тетяна Бовт провела презентацію мікропроекту ремонту Цекинівської школи.



Переглядів: 3374
Поширень: 0