8 серпня до чергової частини Іллінецького районного відділення міліції звернувся 46 річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що його автомобіль «ЗАЗ Славута» викрали.

Уже через декілька годин проведеними оперативно розшуковими заходами, працівниками міліції вищевказаний автомобіль було затримано в 15 кілометрів від районного центру, в селі Сорока Іллінецького району.

Викрадачем виявиласть, раніше судима 23-річна дівчина. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зловмисниця розбила скло в автомобілі та проникла в нього. Пояснити свій вчинок дівчина не змогла. Автомобіль та водія затримано та доставлено до міліції для з’ясування всіх обставин події.

На Вінниччині нетвереза молодиця вкрала автомобіль

Державтоінспекція ще раз нагадує водіям прості правила, що дозволять вберегти ваш транспортний засіб від викрадення:

  • за відсутністю власного гаража, не залишати транспортний засіб на тривалий термін в денний та особливо в нічний час у дворах, біля під’їздів будинків, на шляхах, а користуватись автомобільними стоянками, що знаходяться під охороною.
  • ніколи не залишати незамкнутими двері автомобіля і тим більше ключі в замку запалювання, адже зловмисникам достатньо декілька секунд, щоб скористатись Вашою необачністю.
  • користуватися сигналізаійною системою безпеки, засобами замикання рульового колеса та коробки передач.
  • не залишати в автомобілі цінні речі, гроші, документи



Переглядів: 3880
Поширень: 0