У Вінниці працівники карного розшуку під час збуту краденого затримали зловмисника, який відсидів за гратами 16 років за квартирні крадіжки. За викрадені у жительки Козятинського району кошти зловмисник придбав автомобіль, ноутбук, коштовний мобільний телефон.

21 липня до Козятинського райвідділу міліції звернулась 37-річна місцева жителька з заявою про крадіжку з її домоволодіння грошей та особистих речей. За словами потерпілої, протягом дня, поки нікого не було вдома, зловмисник, шляхом віджиму пластикового вікна, проник у помешкання та викрав гроші в сумі 13 700 доларів США, 2 700 ЄВРО, 5 900 грн. та золоті вироби.

За інформацією начальника Управління карного розшуку УМВС Олександра Цимбалюка, 20 серпня зловмисник був затриманий у м. Вінниці під час збуту золотих сережок. Ним виявився 37-річний неодноразово судимий житель Козятина, який 16 років відбував покарання за аналогічні злочини. Правопорушник зізнався, що витратив викрадені гроші на придбання цінних речей: машини, ноутбука, мобільного телефона.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 ККУ (крадіжка). Чоловікові загрожує чергове позбавлення волі на строк від трьох до шести років.



Переглядів: 3260
Поширень: 0