Працівники міліції знайшли та повернули власнику викрадений мопед «Альфа», залишений ним біля будинку з ключами в замку запалення. Затриманий зловмисник виявився неодноразово раніше судимим, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні ще двох крадіжок майна громадян.

До Тростянецького районного відділу міліції звернувся житель с. Михайлівки з заявою про викрадення його мопеду.

За кілька годин мобільна група з числа державтоінспекторів та дільничного інспектора міліції затримали зловмисника в Гайсинському районі.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом за ст. 289 КК України відкрито кримінальне провадження. Таке правопорушення карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

39-річний підозрюваний виявився родом з Іллінецького району, раніше 4 рази засуджувався за скоєння крадіжок, незаконне зберігання боєприпасів та наркотичних засобів, в місцях позбавлення волі провів більше десяти років. Правоохоронці перевіряють його на причетність до скоєння ще двох крадіжок особистого майна громадян в Іллінецькому районі.



Переглядів: 2843
Поширень: 0