26 серпня працівники ДАІ спільно з прикордонниками виявили в автомобілі «Opel Vectra» близько 270 літрів спирту невідомого походження.

Співробітники ДАІ спільно із прикордонниками під час спільних оперативно-профілактичних заходів по нагляду за дорожнім рухом зупинили іномарку «Opel Vectra».

Як розповів начальник Могилів-Подільського відділення ДАІ Олег Проскурняк, при огляді у салоні та багажному відділенні автомобіля міліціонери вилучили 9 картонних ящиків із поліпропіленовими пляшками ємкістю 1,5 літра по 20 пляшок у кожному, наповнених прозорою рідиною з різким запахом спирту.

У Могилів-Подільському міліціонери зупинили авто, в якому перевозили 270 літрів спирту

За словами водія, 23-річного місцевого жителя, даний вантаж за винагороду його попросили доставити на поштове відділення невідомі особи. Що у коробках він не знав.

В даному правопорушенні вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), за що передбачено покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Проводиться перевірка.



Переглядів: 3169
Поширень: 0