Протягом доби рятувальники Вінниччини ліквідували 18 пожеж. Внаслідок одного із загорань було травмовано дитину, 2014 року народження.

Так, 26 серпня о 13:49 в службу порятунку «101» м.Шаргород від місцевої жительки надійшло повідомлення про те, що в с.Стрільники горить житловий будинок.

По прибуттю на місце виклику черговим караулом місцевої пожежної команди с.Джурин було встановлено, що вогонь охопив приватний будинок, внаслідок чого була травмована десятимісячна дитина.

На ліквідацію пожежі залучався черговий караул ДПК «Луї Дрейфус» с. Рахни-Лісові. Локалізовано пожежу о 14:08, ліквідовано – 14:34.

Постраждалого хлопчика з діагнозом «отруєння продуктами горіння» було госпіталізовано в Шаргородську районну лікарню.

Вогнем знищено домашні речі, меблі, побутова техніка та документи. Попередня причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Ще одна пожежа, в якій врятували людину, була зареєстрована 27 серпня о 02:11 в м. Жмеринка. Тут горіла кімната в одному з приватних будинків на вул. Некрасова.

Під час проведення розвідки рятувальники з’ясували, що всередені будинку знаходиться його власник - 43-річний чоловік. Як з’ясувалося, житель районного центру перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Ланка газодимозахисної служби винесла потерпілого з охопленого вогнем будинку. Рятувальники передали чоловіка медикам швидкої допомоги. Повністю ліквідувати пожежу вдалось о 02:47.

Вогонь знищив домашні речі господаря, диван та два матраси. Попередньо, причиною пожежі стало паління в ліжку власника будинку. Збиток склав 3 тисячі гривень.

На даний час потерпілий знаходиться в стані середнього ступеню важкості, з діагнозом «отруєння продуктами горіння» в Жмеринській районній лікарні.

Також 27 серпня о 04:22 рятувальникам надійшло повідомлення про загорання в багатоповерхівці у м. Могилів-Подільський.

На ліквідацію пожежі було направлено три відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце о 04:29 бійці ДСНС виявили загорання домашніх речей на балконі 6-го поверху. Ланка газодимозахисників під час розвідки в квартирі врятувала 40-річного чоловіка. Вогонь вдалося локалізувати о 04:33. Пожежу ліквідовано о 04:35 хв.

Попередня причина загорання – необережність під час паління.

Орієнтовний збиток, завданий вогнем, становить 5 тисяч гривен.



Переглядів: 2754
Поширень: 0