Днями у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Зозулинці (Хмільницький район) відбулося урочисте відкриття спортивного залу.

У відкритті взяли участь: голова районної державної адміністрації Євгеній Буткевич, заступник голови районної ради Юрій Дячок, колишній сільський голова Сергій Хомюк, приватний підприємець Олександр Крученюк, начальник відділу освіти райдержадміністрації Андрій Жук, директор Хмільницької філії ПрАТ "Зернопродукт МХП" Юрій Фаринюк, настоятель храму Пресвятої Богородиці села Зозулинці ієрей Іван, педагогічний колектив та учні школи.

Свято розпочалося на шкільному подвір'ї урочистою лінійкою із виконанням Гімну України. В рамках заходу, керівництво району перерізало святкову стрічку і усі присутні зайшли до нового, просторого спортивного залу, де і продовжилося свято.

У школі села Зозулинці відкрили сучасну спортивну залу

У школі села Зозулинці відкрили сучасну спортивну залу

Євгеній Буткевич привітав учнів та педагогічний колектив із початком навчального року, побажав успіхів у навчанні та міцного здоров'я. Він зауважив: «Здорові діти - це наше майбутнє і ми будемо усіма силами намагатися допомагати їм, створюючи умови для навчання та зайняття спортом». Також Євгеній Буткевич разом із Олександром Крученюком вручили дітям подарунок - спортивний інвентар.

У школі села Зозулинці відкрили сучасну спортивну залу

Багато теплих та приємних слів було сказано від Юрія Дячка, Сергія Хомюка, Олександра Крученюка, Юрія Фаринюка та Андрія Жука.

У школі села Зозулинці відкрили сучасну спортивну залу

В свою чергу директор школи Оксана Чекотун подякувала усім присутнім за допомогу у відкритті спортзалу.

Після завершення офіційної частини ієрей Іван, настоятель храму Пресвятої Богородиці села Зозулинці, провів освячення приміщення.



Переглядів: 4668
Поширень: 0