Вчора, 8 вересня перебуваючи з робочим візитом в Бершадському районі та оглянувши наслідки стихійного лиха, яке пронеслося там днями, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій пообіцяв сприяти у виділені коштів на відновлювальні роботи.

Того ж дня, одразу по приїзду, голова облдержадміністрації підписав розпорядження про виділення 700 тисяч гривень з резерву обласного бюджету Бершадській райдержадміністрації на здійснення першочергових заходів з ліквідації надзвичайної ситуації, яка виникла у зв’язку з несприятливими погодними умовами.

Бершадщина отримала 700 тисяч гривень з обласного бюджету на ліквідацію наслідків стихії

Нагадаємо, що внаслідок дощу та шквалистих поривів вітру в 21-му населеному пункті Бершадського району сталося знеструмлення електромереж. Загалом знеструмлено населені пункти ще в чотирьох районах області: Чечельницькому, Чернівецькому, Томашпільському та Погребищенському.

Буревієм на території Бершадського району було пошкоджено 1737 покрівель житлових будинків, з них - 32 багатоквартирних та 28 об’єктів соціальної сфери.

Бершадщина отримала 700 тисяч гривень з обласного бюджету на ліквідацію наслідків стихії

Однак найбільше проблем в двох районах, а саме в Бершадському та Чечельницькому районі.

Внаслідок надзвичайної ситуації було відключено 267 трансформаторних підстанцій, 24 опори під 10 кВт було повалено. 917 житлових будинків приватного сектору було пошкодження дахів також є пошкодження і в сільськогосподарських підприємствах, повалено більш ніж 200 дерев, одна людина травмована але не суттєво.



Переглядів: 3284
Поширень: 0