14 вересня на автошляху «Могилів-Подільський - Муровані Курилівці» під колеса автомобіля «Renault Kangoo» потрапив 32-річний мотоцикліст. З переламами ніг чоловік госпіталізований до лікарні.

Попередньо встановлено, що мотоцикліст не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем «Renault Kangoo» під керуванням 60-річного мешканця Хмельницької області.

На Вінниччині мотоцикліст потрапив під колеса автомобіля

В результаті аварії водій мотоцикла «Honda» з тілесними ушкодженнями у вигляді переломів кісток ніг та закритої черепно-мозкової травми був доставлений каретою швидкої до лікарні.

На Вінниччині мотоцикліст потрапив під колеса автомобіля

По даному факту слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами ), що передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Тривають слідчі дії.



Переглядів: 3511
Поширень: 0