24 вересня з нагоди відзначення Міжнародного Дня туризму на Європейській площі відбудеться акція «Ми – за розвиток туризму на Вінниччині». Захід розпочнеться о 15.00. На всіх бажаючих тут чекають різноманітні майстер-класи, вікторини, конкурси та багато іншого.

Вінницький факультет Київського національного університету культури і мистецтв за сприяння відділу у справах молоді та туризму міської ради орагнізовують акцію «Ми – за розвиток туризму на Вінниччині». Вона має на меті привернути увагу громадськості до ролі та значення розвитку туризму, розкрити туристичний потенціал нашого регіону, поглибити знання до історії та культури рідного краю.

У цей день на вінничан та гостей міста чекатимуть студентський флешмоб, виставка творчих робіт студентів, присвячена рідному Поділлю, концертна програма, вікторини та конкурси. А також – майстер класи по виготовленню сувенірної подільської продукції, вироби з глини, виготовлення ляльок-мотанок, сувенірів із кукурудзяного листя, сувенірів з цукерок тощо.



Переглядів: 2970
Поширень: 0