Нещодавно відкрив свої двері відвідувачам лісівничий еколого-просвітницький центр ДП «Іллінецький лісгосп». Всього у 10 держлісгоспах області створено 15 таких центрів на базі держлісгоспів і загальноосвітніх шкіл, крім того при Вінницькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства з 2009 року успішно діє лісівничий еколого-просвітницький центр, який щомісячно приймає 500-600 відвідувачів. У таких центрах школярів  вчать бережно ставитися  до природи та лісу

На урочисте відкриття еколого-просвітницького центру керівництво держлісгоспу запросило начальника Вінницького ОУЛМГ Анатолій Бондаря, який  наголосив, що  лісівничий еколого-просвітницький центр ДП «Іллінецький лісгосп» має право носити звання зразкового, показового.

У Вінницькій області відкрито ще один лісівничий еколого-просвітницький центр

В центрах є все для багатовекторної роботи: монтуються біотехнічні споруди, закладено розсадники головних лісоутворюючих порід та декоративного посадкового матеріалу, оргтехніка, стендова продукція, відео та фотоматеріали.

У Вінницькій області відкрито ще один лісівничий еколого-просвітницький центр

В області успішно діє 27 учнівських лісництв, які в своїх рядах об’єднують 3230 учнів. Лісівничі еколого-просвітницькі центри стали базовими в районах області в питаннях природоохоронної роботи.



Переглядів: 3518
Поширень: 0