22 вересня о 16:15 бершадським рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в с.Баланівка горить будинок.

По прибуттю до місця виклику, бійцями служби порятунку «101» державної пожежно-рятувальної частини №6 було встановлено, що вогнем охоплена господарча будівля площею 15 кв.м.  За попередніми висновками та зі слів очевидців пожежі, фахівцям ДСНС стало відомо, що причина займання виникла через необережне поводження з вогнем 59-річної власниці домогосподарства.

В наслідок загорання було знищено сарай площею 15 кв.м та дрова, які в ньому зберігались. Завданий вогнем збиток оцінюється у 2 тисячі гривень, врятовано майна на суму 10 тисяч гривань.

Цього ж дня о 17:04 на пункт зв’язку служби порятунку «101» міста Гайсин надійшло повідомлення про пожежу надвірної споруди одного з домогосподарств у с.Кузьминці.

До місця виклику одразу було направлено черговий караул державної пожежно-рятувальної частини №3 м.Гайсин.  По прибуттю бійцями ДСНС було встановлено, що вогнем охоплено шиферну покрівлю по дерев’яній обрешітці площею 50 кв.м.  Прямі збитки завдані вогнем складають 15 тисяч гривень. Силами вогнеборців врятовано майна на суму 10 тисяч гривень.

Причина пожежі – необережне поводження з вогнем власниці домогосподарства.

ГУ ДСНС у Вінницькій області в черговий раз закликає жителів обласного центру бути більш обачними та уважними та дотримуватись елементарних правил безпечної поведінки із вогнем!



Переглядів: 3006
Поширень: 0