У Могилів-Подільському в приміщенні гаража працівники міліції виявили наркопритон та затримали його утримувача – 17-річного підлітка. Під час затримання неповнолітній та старший його товариш знаходилися в стані наркотичного сп’яніння.

27 вересня співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків у гаражі, розташованому на території домогосподарства місцевої жительки, виявили притон, де збиралась молодь та вживала наркотичні засоби.

Як розповів начальнк Могилів-Подільського міськвідділу міліції Юрій Дубецький, 17-річний підліток приміщення гаражу своєї тітки надавав своїм знайомим для куріння наркотичного засобу канабісу. Чим займається племінник з друзями у її гаражі, жінка не знала.

На Вінниччині підліток влаштував в гаражі своєї тітки наркопритон

Під час огляду у гаражі правоохоронці вилучили саморобний пристрій для куріння наркотичного засобу та паперові згортки із залишками сухої подрібненої речовини рослинного походження, схожої на коноплю.

За словами неповнолітнього, рослини коноплі він зрізав на березі річки, висушив та зберігав для власних потреб. У момент затримання підліток та його 38-річний товариш перебували у стані наркотичного сп'яніння. Це підтвердило медичне освідування.

Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.317 Кримінального кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За таке правопорушення передбачено покарання до п'яти років позбавлення волі.



Переглядів: 4162
Поширень: 0