29 вересня в селі Рогинці Хмільницького району відбулися урочисті заходи з нагоди трьох важливих подій: завершення газифікації села, відремонтовано місток в селі та завершено ремонт клубу. 

В святкових заходах взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Василь Броварник, перший заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Павло Горбатюк, заступник голови Хмільницької районної ради Юрій Дячок, жителі Кустовецької територіальної громади та інвестори.

На Вінниччині газифіковано ще одне село

Розпочалися урочистості із запалення «блакитного вогника» на знак завершення газифікації села.

На Вінниччині газифіковано ще одне село

Вітаючи місцевих жителів з визначною подією заступник голови обласної державної адміністрації Василь Броварник зауважив: «Сьогоднішні події є переконливим свідченням того, що навіть у складних економічних умовах можна зробити не мало для розвитку громади. Незважаючи на те, що в області впроваджуються енергоефективні заходи, відбувається перехід на альтернативні види палива добре, що села продовжують газифікацію. Впевнений, що населення буде з газом».

Не один місяць минув з того часу, коли жителі громади поставили собі за мету зробити все, щоб прокласти газопровід та забезпечити газом свої оселі. Нарешті в селі Рогинці завершено будівництво газопроводу протяжністю 9,7 кілометрів, освоєно коштів близько одного мільйона гривень. Роботи фінансували з місцевого бюджету, за кошти населення та благодійників.

На Вінниччині газифіковано ще одне село

Далі урочисті заходи відбувалися у відремонтованому, утепленому сільському клубі. Нове обличчя якому також дано завдяки небайдужості, активності та спільних дій районної влади, громади та інвесторів стало можливим відкриття сільського клубу в селі Рогинці.

На Вінниччині газифіковано ще одне село

Крім того, за кошти інвестора ПП «Американські технології» відремонтовано міст в селі.



Переглядів: 5054
Поширень: 0