3 жовтня у Немирівському районі у кювет з’їхала вантажівка з Тернопільської області. Пасажир автомобіля доставлений до реанімації. Попередня причина аварії – технічна несправність транспортного засобу.

Аварія сталась близько пів другої години ночі між селами Озеро – Заруденці Немирівського району.

30-річний водій вантажного автомобіля «Мерседес», житель Тернопільської області, рухаючись по трасі Немирів-Гайсин в напрямку м. Немирів, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав 39-річний пасажир вантажівки. З численними тілесними ушкодженнями потерпілий госпіталізований до реанімації.

Як повідомили у слідчих органах, попередня причина аварії – несправність вузлів та агрегатів ходової частини автомобіля.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 3647
Поширень: 0