Працівники міліції встановили чотирьох зловмисників, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні розбійного нападу на самотнього 83-річного чоловіка у Бершадському районі. Підозрювані увірвалися у будинок старенького та силою відібрали грошові кошти та інструменти.

18 жовтня до Бершадського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що вона виявила свого сусіда з тілесними ушкодженнями. Побитий чоловік лежав у веранді власного будинку.

Потерпілий був госпіталізований до травматологічного відділення місцевої лікарні, і через стан здоров’я не зміг пояснити обставини, при яких отримав побої.

Як розповів начальник Бершадського райвідділу міліції Олег Революк, в ході огляду місця події та проведення оперативно-розшукових заходів, оперативникам вдалось встановити, що на пенсіонера напали четверо молодиків. У старенького вони забрали заощадження, бензопилу та каністру з бензином.

Одного з них правоохоронці затримали 29 жовтня. Нападником виявився 18-річний односелець потерпілого.

Зі слів затриманого стало відомо, що напередодні вони з приятелями вживали спиртне та домовились про напад на літнього пенсіонера. До будинку дідуся їх підвіз знайомий. Виламавши двері, молодики увірвались в будинок та почали бити старенького по обличчю та голові, доки чоловік не віддав їм цінності.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний із проникненням у житло). Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Наразі працівники міліції вживають заходів для затримання інших нападників. Триває досудове розслідування.



Переглядів: 4675
Поширень: 0