Жителька Тростянецького району, розмістивши оголошення в Інтернеті про продаж весільної сукні, залишилась без 17 000 гривень на кредитному рахунку.

Цього разу жертвою невідомого шахрая стала жителька Тротяненцького району, яка за 4 000 гривень вирішила продати свою весільну сукню. Оголошення розмістила на одному з інтернет-сайтів, а вже наступного дня їй зателефонував чоловік, який представився власником весільного салону, і виявив бажання придбати плаття.

Чоловік поцікавився чи має дівчина банківську картку, на яку він зможе перерахувати гроші. Надсилаючи на її номер мобільного різні коди, шифри, чоловікові вдалось задурити дівчині голову і та назвала йому код до своєї картки. Далі за лічені хвилини з її кредитного рахунку зникли всі гроші – 17 тисяч гривень. Коли власниця сукні зрозуміла, що її ошукали, звернулась з заявою до місцевої поліції.

Наразі працівники поліції з’ясовують обставини вчинення кримінального правопорушення та встановлюють осіб, які до нього причетні.

Поліція звертається до громадян бути обачними! Ніколи не називайте незнайомцям свої особисті дані, номера карткових рахунків та пін-код. Не здійснюйте не зрозумілі для Вас платіжні операції та не виконуйте інструкції незнайомих осіб.



Переглядів: 16645
Поширень: 0