Місцеві поліцейські затримали 19-річного мешканця сусіднього району за скоєння крадіжки. Разом з приятелем зі складу підприємства вони викрали 400 кг соняшникового насіння на суму більше 200 тисяч гривень.

14 листопада до Ямпільського відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку. Директор одного з приватних підприємств розповіла, що на початку місяця невідомі винесли зі складу 400 кілограмів сортового насіння соняшнику.

Як розповів керівник Ямпільського відділення поліції Сергій Гаджук, в ході проведення оперативно-розшукових заходів один з підозрюваних у скоєнні крадіжки був затриманий. Ним виявився житель Чернівецького району. Чоловік раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Зараз поліцейські вживають заходів для затримання іншого зловмисника.

Затриманий розповів, що разом з товаришем вони вирішили підзаробити у такий спосіб. Пошкодивши замки на дверях складського приміщення, вони винесли звідти 40 мішків насіння та вивезли крадене на власному автомобілі. В подальшому вони реалізували насіннєвий матеріал місцевим мешканцям.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена у великих розмірах). Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.



Переглядів: 3540
Поширень: 0