16 листопада в селі Бджільна перекинувся автомобіль «Таврія». В результаті автопригоди загинув 28-річний водій легковика та постраждали двоє дорослих та троє дітей.

Автопригода сталась в селі Бджільна близько 13.30 години.

За попередньою інформацією, водій «Таврії», рухаючись в напрямку села Пологи, не впорався з керуванням. З’їхавши в кювет, автомобіль зіткнувся з деревом.

Водій автомобіля отримав ушкодження несумісні з життям і загинув на місці події.

ДТП на Вінниччині: водій загинув, троє малолітніх діток у реанімації

Окрім водія, в автомобілі знаходились п’ятеро пасажирів-односельців – 35-річний чоловік, 22-річна жінка та троє малолітніх дітей. Дорослі отримали незначні травми. Всі діти віком 2, 6 та 7 років з тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості госпіталізовані у реанімаційне відділення Теплицької лікарні.

ДТП на Вінниччині: водій загинув, троє малолітніх діток у реанімації

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до восьми років. Триває розслідування, у ході якого буде встановлено всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.



Переглядів: 4769
Поширень: 0