Працівники карного розшуку затримали підозрюваного у скоєнні розбійних нападів на жінок в смт. Піщанка та грабежу у Гайсинському районі. Минулого тижня три жінки стали жертвою зловмисника, який напав на них на вулиці, побив та відібрав особисті речі.

Близько 17 години на вулиці районного центру чоловік завдав ударів по голові перехожій та відібрав сумку, де знаходилися банківські картки, 350 гривень та документи.

З забійною раною голови та струсом мозку 47-річну мешканку Піщанки госпіталізували.

А о 20 годині цього ж дня нападник зненацька підбіг до двох жінок на вулиці, ймовірно палицею завдав їм ударів по голові та відібрав сумки з особистими речами та грішми.

Потерпілими виявилися дві сестри, віком 66 та 61-рік. Обидві з черепно-мозковими травмами госпіталізовані. Молодша з сестер отримала тяжку травму голови і перебуває без свідомості.

За словами заступника начальника ГУ Нацполіції у Вінницькій області Олександра Глянька, працівники кримінальної поліції, провівши ряд оперативних заходів, затримали за підозрою у скоєнні розбійних нападів на жінок 24-річного жителя Черкаської області. Під час проведення особистого огляду, у нього вилучили речі потерпілих.

Крім того, правоохоронці обґрунтовано підозрюють затриманого у скоєнні грабежу в Гайсинському районі. Зловмисник силою відібрав у місцевого жителя велосипед та мобільний телефон.

В минулому чоловік відбував покарання за скоєння аналогічних злочинів.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст.187 КК України (розбій) та ст.186 КК України (грабіж).

За такі кримінальні правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.
Триває слідство.



Переглядів: 2806
Поширень: 0