24 листопада близько 23 години по вулиці 30 років Перемоги, у м. Гайсин було смертельно травмовано пішохода. Водій автомобіля з місця пригоди зник. В ході огляду місця пригоди слідчо-оперативна група поліції виявила уламки частин автомобіля. Правоохоронці встановили, що водій причетний до скоєння дорожньо-транспортної пригоди, рухався на автомобілі ГАЗ-3110.

В ході проведення розшукових заходів працівники поліції встановили власника автомобіля, ним виявився місцевий житель, який проживає поблизу місця загибелі пішохода. З метою приховання слідів злочину водій залишив пошкоджену автівку зі слідами крові на подвір’ї приватного будинку своєї матері, у селі Бережне Гайсинського району.

У Гайсині затримали водія, який насмерть збив пішохода та втік з місця пригоди

Загиблий – 45-річний житель Гайсина.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Автомобіль вилучено. Тривають слідчі дії.



Переглядів: 4448
Поширень: 0