Станом на листопад у Вінницькій області дорожниками ліквідовано 235 тисяч м2 ямковості на дорогах загального користування. Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Алексєєв.

«З них - 172 тисячі метрів квадратних ліквідовано на дорогах державного значення та 63 тисячі - на дорогах місцевого значення. Загалом відремонтовано 92% ямковості на автомобільних шляхах. Окремо хочу зупинити свою увагу на аварійному зимовому ямковому ремонті. І він потрібен, адже в холодну пору року маленька ямка на автошляху може коштувати дуже багато, якщо її не залатати вчасно. Зимовий ямковий ремонт не виконується в таких великих масштабах, як у теплу пору року, він є засобом запобігання утворення великих та глибоких ям на дорожньому полотні, тобто для забезпечення безаварійного проїзду. Наприклад, в зимовий період 2014-2015 було ліквідовано 17 тис м2 ямковості» - зауважив Ігор Алексєєв.

За словами начальника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігоря Алексєєва на зиму 2015-2016 дорожники області планують заготовити 400 тонн холодної асфальтобетонної суміші, нині в наявності 130 тонн.



Переглядів: 3110
Поширень: 0