Внаслідок погіршення погодних умов на території Вінницької області сталося повалення древ, пошкодження покрівель житлових будинків, а в семи районах аварійні відключення електропостачання. Всього було знеструмлено 13 населених пунктів у Бершадському, Іллінецькому, Погребищенському, Теплицькому, Тульчинському, Чернівецькому та Ямпільському районах.

Наробив лиха вітер і у м.Ладижин. В місцеву Службу порятунку «101» о 19:00 заступник міського голови Ладижинської міської ради повідомив про те, що по вул.Райдужна, 9 внаслідок пориву вітру був зірваний дах житлового будинку.

По прибуттю на місце виклику бійцями ДСНС було встановлено, що з загальної площі 200 метрів квадратних було зірвано 80 м. кВ. перекриття будинку з металочерепиці.

Особовим складом чергового караулу ДПРЧ-30, були проведені аварійно-рятувальні роботи та здійснено закріплення пошкоджених конструкцій даху будинку за допомогою мотузок до дерев’яної обрешітки.

Такрж 1 грудня о 19:53 в Службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Демівка – Берізки, внаслідок поривів вітру зламане дерево впало на проїзджу частину дороги.

Особовим складом районної пожежно-рятувальної частини смт.Чечельник за допомогою спеціального обладнання були проведені роботи по розчищенню дороги.

Цього ж вечора о 17:14 виїздили на аналогічний виклик бійці Державної пожежно-рятувальної частини смт Піщанки. Негода в цьому районі повалила на автошлях декілька дерев. О 17:52 за допомогою бензопили рятувальники провели очистку повалених дерев з дороги.



Переглядів: 3331
Поширень: 0