4 грудня працівники Тульчинського відділу поліції затримали двох підлітків, які вночі шляхом підбору ключа викрадали цінні речі з автівок.

Як розповів начальник Тульчинського відділу поліції Василь Костишен, підозрюваних оперативники затримали за допомогою свідків, які бачили хлопців на місці скоєння злочинів. Затриманими виявилися 13 та 14-річні місцеві жителі. Обидва підлітки з неблагополучних родин і знаходились на обліках у поліції за вчинення дрібних правопорушень.

Хлопці шляхом підбору ключа викрали цінні речі з двох автівок «ВАЗ 2107» та «Рено Трафік». GPS-навігатор, радіопрогравач, флешка, сумка з слюсарними інструментами стали їх здобиччю.

Слідчим відділом відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка). За такі злочини передбачено покарання до п’яти років позбавлення волі.

Не дивлячись на те, що хлопці неповнолітні, старшому доведеться нести кримінальну відповідальність, яка за такого роду злочини настає з 14 років, а до меншого будуть вжиті заходи виховного характеру.



Переглядів: 2972
Поширень: 0